Jag älskar thailändsk mat

Gud vad jag längtar tillbaka till Thailand, men just i år blir det ingen resa. En liten bit av Thailand finns som tur är i stan, och jag kan nästan inte få nog av att gå ut och äta lunch i Vänersborg på en restaurang som inget mindre heter än Phaya Thai Restaurang

Jag vet hur thailändsk mat ska smaka för jag har varit i Thailand fem gånger. Jag älskar deras mat och full av förväntan har jag besökt flera restauranger i Sverige som enligt uppgift skulle servera thailändskt, men jag måste säga att jag blivit besviken. Min förväntan på Phaya Thai Restaurang var inte särskilt hög eftersom jag trodde att denna restaurang bra var en i mängden av alla dem som påstår sig laga äkta thailändsk mat men där kockarna inte har en aning om hur maten egentligen ska smaka. Redan efter första tuggan blev det som ljuv musik i gommen, och det var det godaste jag ätit sedan jag var i Thailand. Jag går därför till denna restaurang för att äta dagens lunch i Vänersborg minst ett par gånger i veckan, och jag vet att det här med mat har många personer åsikter om. Jag vet att inte alla gillar thailändskt men som tur är så finns det ju andra restauranger för dem som inte vill äta det. Men så finns det dem som älskar thailändsk mat också, och tillhör du den skaran så vill jag tipsa dig om att gå till Phaya Thai Restaurang för en lunch i Vänersborg. Det är verkligen skillnad på thaimat och thaimat, och om du inte tyckt om den thaimat du ätit på andra restauranger ska du definitivt gå till Phaya Thai Restaurang.